Trabzonspor’da Abdulkadir Parmak’ın Galatasaray maçındaki disiplinsiz davranışları sonrası Avcı’nın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılmasıyla ilgili yaşanacak gelişmeler merak konusu oldu.

Galatasaray maçının son dakikalarında bireysel bir karar ile ısınmayı bitiren ve tribüne giden Abdulkadir Parmak, Avcı’nın tepkisini çekmişti. 

Hasta olduğu gerekçesiyle dün gerçekleşen antrenmana katılmayan Parmak, Avcı’nın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakıldı.

AÇIKLANMADI
Aradan 24 saat gibi bir süre geçmesine rağmen Trabzonspor Kulübü kadro dışı haberlerine herhangi bir şekilde tepki vermedi. 

PARMAK'A HERHANGİ BİR BİLDİRİM GİTMEDİ
Durum hakkında bir açıklama yapmayan Bordo Mavili yönetim gelen bilgilere göre Avcı'nın bu talebine henüz olumlu cevap vermedi. Oyuncunun durumuyla ilgili bugün bir görüşme daha gerçekleşmesi beklenirken Parmak’a da herhangi bir bildirim yapılmadığı gelen bilgiler arasında.

Trabzonspor’da daha önce Plaza, Diabate, Bilal ve Pereira gibi isimler disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılmış Başkan Ağaoğlu’da “kadro dışıyla gelmesinler” ifadelerini kullanmıştı.

(61Saat)

Editör: Haber Merkezi