Süper Lig'de 23. haftanın kapanış maçında Trabzonspor ile Denizlispor karşı karşıya geldi. Bordo-Mavililerin 1-0'lık galibiyeti sonrası teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı açıklamasında şu ifadeleri kullandı;
"Bunlar ispat maçı. Geçen hafta iki ağır maçtan çıktık. Süper Kupa finali, lig lideri Beşiktaş maçı, seyahatler çok yorucu bir süreç. Çok değerli bir oyuncu grubuna sahibim. Çok çalışıyorlar. Bazen günleri karıştırıyoruz. Belki bugün şut rekoru kırdılar. Bakasetas için iyi bir başlangıç oldu. Yunus oynadı. Kamil oynadı. Tony ağrısı olmasına rağmen oyunda kalmak istiyor. Trabzonspor her zaman üst sıralarda olması gerekiyor.

Geldikten sonra geldiğimiz yer güzel. Camiamıza armağan olsun. 3 gün sonra bir maç daha var. Dinlenerek iyi bir şekilde hazırlanmaya çalışacağız. Bir kere başkanımız ve yöneticilerimize sağlıklı bir ortam bize verdikleri için teşekkür ediyorum. Oyuncu grubu öğrenmeye açıklar. Başlarda sıkıntılı maçlar oluyordu. Playstation oyunu değil bu. Bütün parçalar birlikte hareket etmeli. 3 oyuncu daha kattık aramıza. Bunlar topa sahip olma oranları yüksek teknik kapasiteleri yüksek oyuncular. İyice dinlenip maça hazır olmalıyız."

Editör: Haber Merkezi