Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürürken, Fenerbahçelileri kızdıracak bir girişimde bulundu.

Son olarak Mahmoud Trezeguet'nin transferini bitiren bordo-mavililer, Mısırlı futbolcuyla 3+1 yıllık anlaşmaya varmıştı.

5 TRANSFER DAHA YOLDA

SABAH muhabiri Yunus Emre Sel, Trabzonspor'un transfer çalışmalarına devam edeceğini belirterek Sağ stoper, forvet ve kale bölgesi başta olmak üzere orta saha ve bir bek bölgesine de takviye ihtimalinin yüksek olduğunu belirtmişti.

UĞURCAN TEKLİFİ ARTTI

Nwakaeme'nin ardından takımdan ayrılması en güçlü isimlerden olan Uğurcan Çakır'a Premier Lig'in yeni ekibi Fulham talip olmuş ve 16 milyon Euro'luk teklifini 20 milyon Euro'ya çıkardığı iddia edilmişti.

Bu gelişmelerin ardından ortaya çıkan son iddia ise Trabzonspor ile ezeli rakibi Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek türden.

BERKE ÖZER GÜNDEME GELDİ

Uğurcan Çakır'a alternatif arayışları tüm hızıyla devam eden bordo-mavililer, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve şu an bonservisi elinde olan Berke Özer'i listesine aldı.

Fanatik'in haberine göre; daha önce İrfan Can Eğribayat, Nurullah Aslan gibi isimler gündeme gelirken, son olarak Berke Özer ile Bordo-Mavililer'in ilgilendiği öne sürüldü.

BONSERVİSİ ELİNDE

Fenerbahçe ile kontratı sona eren 22 yaşındaki file bekçisinin bonservisi elinde bulunuyor.

Güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro olan genç file bekçisi bugün itibariyle istediği takıma bonservissiz olarak imza atabilir.

ALTINORDU'DAN FENERBAHÇE'YE...

Kariyerine Bucaspor ve Altınordu altyapısında başlayan Berke, profesyonel olduğu Altınordu'dan Fenerbahçe'ye 2.5 milyon euro bonservisle transfer olmuştu.

Belçika ekibi Westerlo'da kiralık olarak oynayan 22 yaşındaki eldiven, sarı lacivertli ekibe geri dönmüş ancak Altay ile girdiği forma rekabetini kaybetmişti.

Berke Özer geçtiğimiz aylarda Fenerbahçe'nin sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyerek kulüpten ayrılmıştı.

Editör: Haber Merkezi