Ligin 31.haftasında kendi sahasında Ankaragücü’nü ağırlayan Trabzonspor adeta gol şov yaptı. Karşılaşma sonrası teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şu ifadelere yer verdi:
‘’Milli takım başarılar dileyelim. Bol şans diliyoruz. Bugün bizimle alakalı evet 41 net galibiyet. Ama oyunun içinde aksiyonların olduğu gel geçitlerin olduğu zaman zaman topa sahip olarak iyi oynadığımız. Nasıl oynamamız gerektiği konusunda zaman zaman sorunlar yaşıyoruz. 130 günde 1 maç kazandı bu takım. Zaman zaman duraklama olacaktır. 

Biz pandemiden etkilenen grubuz. Ligini iyi takımlarından bir tanesi aslında. Geriye düşünce sayısal olarak üstün geliyor. Bizde ona göre pozisyonlar çıkardılar. Kalecimiz Uğurcan burada önemli kurtarışlar devreye girdi. Biz o anlara nasıl oynamama gerektiğimizi çalışacağız. Hafta sana her zaman fırsat veriyor. 

İlk dört arasında yeniden nereleri zorlayabiliriz. Hem sıralamadaki yeri zorlamak maç kazanmak prestij kazanmak hepsini bir arada düşünüyoruz. Şehrimize armağan olsun. Milli takım arasında iyi dinlenmemiz gerekiyor. 

Çalışmamız gereken oyuncularda var. Rakibe başarılar diliyorum. Şehrimize hayırlı olsun. Dört gollü galibiyet olarak bakmadım. Hepsi bir arada olmuyor. Bu kadar parçaların bir arada olduğu bir oyun Bugün Playstation oynasan hemen oyunu iyileştiremiyorsun. Var da var. Yoğun bir şekilde çalışacağız gelişeceğiz ve sonuç alacağız''
 

Editör: Haber Merkezi