SONNOKTA SPOR MERKEZİ - Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, bir yandan dış transfer çalışmaları için scout ekibiyle çalışmalara devam ederken bir yandan da takımdan kiralık gönderilen oyuncuları yakın takibe almış durumda.

Forma şansı bulması zor gözüken ve tecrübe kazanmaları adına 1.Lig, 2.Lig ve 3.Lig kulüplerine kiralık gönderilen oyuncuları takip ettiren Avcı, tüm oyuncuların performansı hakkında bilgiler alıyor. Avcı göreve geldikten sonra Ahmet Canbaz, Muhammet Taha Tepe, Kerem Baykuş, Taha Tunç, Salih Kavrazlı ile Diabate’yi kiralık olarak göndermişti.

Bordo-mavili kulüpten sezon başında ise Ahmet Hakan Sevinç, Koray Kılınç, Abdurrahim Dursun, Tayyip Ebrar Cumhur, Mert Kurt, Ahmet Eren, Ahmet Baha Bilgin, Sami Can Özkan, Hüseyin Mert Kurt, Furkan Tütüncü, Talha Reşat Bulut, İsmail Cem Kara, Tunahan Ergül, İsmail Karakaş, Murat Cem Akpınar, Behlül Aydın, Ali Osman Karnapoğlu ve Rahmi Anıl Başaran, kiralık olarak gönderilmişti.

Bu oyuncuların tümü scout ekibi tarafından yakından takip edilirken gelişimleri hakkında bilgiler toplanıyor. Avcı’nın alt yapıdan da yeni isimler üzerinde analiz yaptığı öğrenilirken sezon bitiminde genel bir durum değerlendirmesi yaptıktan sonra potansiyeli yüksek isimleri sezon başı hazırlık kampına dahil edip son kararını verecek.

Editör: Haber Merkezi