Trabzonspor ligin 21.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği karşısında Djaniny ve Ekuban’ın golleriyle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Maç sonrası teknik direktör Abdullah Avcı önemli bilgilendirmelerde bulundu. 

Avcı şu ifadelere yer verdi:
‘’Skor olarak iyiyiz. Oyun gelişiyor. 12 maç şöyle değerlendirmek lazım. İnsalar televizyon başlarında maçı seyrediyorlar. İnsanlarımızı oyalayan bu oyuna her zaman söylüyorum saygı gösterelim. İnanın günleri karıştırdık. Kronik yorgunluklar, sakatlıklar toparlanmalar kolay olmuyor. Eleştirişler de ona göre olsun. Herkes fedakarlık yapıyor hayatından. Geldiğimiz nokta iyi. Mesleki anlamda beni mutlu eden her hafta gelişim gösteriyor. Bir takım organizasyonu var saha dışında ve içinde. Bugün oyun olarak eksiklerimiz var. Oyuncu olarak eksiklerimizi ar. Yeterli değiliz. Futbol bize mesaj daha veriyor. Daha iyi oynuyoruz. Son 10 dakika rakibi devreye sokamamız gerekiyor. Bence harika bir yolda adımlar atıyoruz. Kaptan Uğurcan bize güven veriyor.Savunma bloğu saplam duruyor. Parmak fedakarlık yaptı oynadı.  Bu aile ortamı bizi mutlu ediyor. Nefes olmadan devam ediyoruz. Taraftarlarımızın sevgisini yanımızda hissediyoruz. 3 gn sonra bi maç var. Sonra bir maç daha var’' 

‘HER MEVKİDE EKSİĞİMİZ VAR. TRANSFER İÇİN ÇALIŞIYORUZ'' 
Transfer konusunda ise Avcı, ‘’Çok eksiğimiz var. Trabzonspor her zaman bu ülkeneni nen büyük takımlardan bir tanesidir. Kulübümüzü düşünerek plan yapmamız lazım. Her mevkiye ihtiyacım var. Kulüp için doğru olanı. Hangisi doğru ise senelerdir transfer politikalarından zarar görüldü. Doğru oyuncu üzerinden gideceğiz. Kolay olmuyor. Az bir zaman kaldı. En iyisini yapmaya çalışacağız’’ ifadelerini kullandı.  

‘PEREİRA ARTIK BİZİMLE OLMAYACAK'
Pereira konusunda Avcı, ‘’Geçen hafta Serkan asist yapmıştı onun konuşulmasını isterdim. Serkan’ın savunmadan kazandırdığı ataklar var. Pereira bu takıma hizmet etmiştir. Ben ona seçenekleri sunmuşumdur. Ancak o tercih etmedi. Bundan sonra bizimle beraber olmayacak. Bundan sonraki süre. Yönetimle kendisi arasında olacak’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi