Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah avcı maç sonu açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı, “Geçen senenin şampiyonu oyuncu kalitesi var. Sakatlıklar bazen bazı şeylere engel olamıyorsunuz. rakibin iki opsiyonu vardı. Pozisyon vermedik gibi. Belki fazla pozisyona girmedik ama oyunda oyun üstünlüğünü kaybetmeden oynadık. Kalede oynayan Kağan, Faruk, Abdülkadir Ömür, Parmak, burası verimli topraklar. Ben önüne arkasına bakmıyorum. Bugün biraz daha oyunumuz gelişti. Mutlu ve sevinçliyim. Başakşehir benim için çok iyi anılarımım olduğu bir yer. Onlarda kafalarını kaldıracaklarını düşünüyorum” dedi.

Geldiğinde dalgalı denize geldiğini söylediği hatırlatılan Avcı, “Denizde durum coşkulu şekilde devam ediyor. Ben bir Karadenizliyim. Hikaye çok güzel gidiyor. Oyunumuz gelişiyor. Oyuncu kalitesi çok önemli ama oyun kalitesi çok daha önemli. Saha da gözümüze bakan ve bunu uygulamaya çalışan bir oyuncu grubu var. Şehrimize armağan olsun.” şeklinde konuştu.

Takımdaki eksiklerin son durumu ile ilgili konuşan Avcı, “Maç Pazar günü, Haftalık planımızı yaptık. İki gün izin yapacak takım. Hiç boşluğumuz yok pazartesi kovid testi yapılacak. Takımın yüzde 60-70’i geçirdi. Elimizde ne olacak bilmiyoruz. Hafta sonu bir test daha yapılacak. Oyuncu kalitesi çok yüksek bir takımla oynayacağız. Pazartesinden itibaren çalışmalara başlayacağız ve oyun planımız yağacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi