Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor, İstanbul ekiplerinden Kasımpaşa ile karşılaştı. Bordo mavililer, rakibi karşısında elde ettiği 1-0'lık skorla sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı. 

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, galibiyet sonrası basın mensuplarına açıklama yaptı. Sonucu değerlendiren teknik direktör Abdullah Avcı şunları söyledi: “Yenilmemek, rekoru elage etmek güzel. Bireysel oyuncuyla maç kazanabilirsin ama takım savunmasıyla şampiyona olursun. Savunmayı nasıl yapacaklarını ligin fotoğrafına göre yapıyorlar. Takım savunması ile ilgili iyi cevaplar veriyorlar. Oyunda gel git oldu. Rakibe pozisyon çok vermedik, onları ayakta tuttuk. Oyunu daha evvelden koparabilirdik. Büyük takım direnci gösterdik. Veriler çok iyi gidiyor bizim adımıza. 13 puan oldu ve bu süreçte bizi mutlu ediyor. Oyun organizasyonunun olduğu seyrederken heyecan aldığımız bir durumu taraftarlarımız hak ediyor. Daha iyisini yapmaya çalışacağız. Zaman istemiyorum ama sabır istiyorum. İyi olacak merak etme. Hayır iyiyiz zaten. Oyuncularımı tebrik ediyorum, taraftara teşekkür ediyorum” 

Avcı, değişiklikler ile ilgili, “Kulübenin katkısından memnunum. Berat’ın performansı bireysel değildi. Rakibimiz adam adama oynuyordu. Abdulkadir Parmak dripling yapabilen teknik kapasitesi yüksek. İyi çalışıyor. Tercihimi öyle kullandım. Oyunu bekle kurarken merkez kapalı olduğu yerde kenarlarda sayısal üstünlük sağlamak için böyle hamle yaptık. Siopis hazır durumda. Dorukhan da öyle” dedi.

Editör: Haber Merkezi