Trabzonspor’da ilk maçına Pazar günü Erzurumspor karşısında çıkmaya hazırlanan Teknik Direktör Abdullah Avcı’yı oldukça zorlu bir süreç bekliyor. Geçen sezon ligde ikinci olmuş, bu sezon ise ilk 8 haftada hayal kırıklığı yaşatan bir takımın başına geçen deneyimli teknik adam, bir yandan Trabzonspor’u düzlüğe çıkartmanın bir yandan da kendi kariyerine önemli başarı eklemenin mücadelesini verecek.

9 AY ÇALIŞMADI
Uzun yıllar Başakşehir’de çalışan ve söz konusu dönemlerde İstanbul ekibini daima zirveye oynatan Avcı, Başakşehir dışında ise A Milli Takım ve Beşiktaş’ta ise beklentileri karşılayamamıştı. Beşiktaş dönemi sonrası 9 ay hiçbir takımda çalışmayan Abdullah Avcı, Trabzonspor’da yeni bir sayfa açmayı arzuluyor. Avcı, Bordo-Mavili kulüpteki ilk basın toplantısında “Dingin denizi değil Karadeniz’in dalgalı denizini seçtim” diyerek zorlu mücadeleye hazır olduğunu belirtmişti.

ERZURUM MAÇI ÖNEMLİ
Camiaya umutlu mesajlar veren Avcı, bu doğrultuda, Pazar günü Trabzonspor’un başında çıkacağı ilk sınavından başarıyla ayrılmak istiyor. Erzurumspor’u her yönüyle analiz eden ve buna göre galibiyet planını hazırlayan Avcı, “Pazar günü Erzurumspor maçını taraftar nasıl kazanıyorsa ben de öyle start vermek istiyorum. Oyuncu grubu da şuan buna odaklanmış vaziyette” dedi. Avcı için Trabzonspor, büyük bir yapıdaki son deneme olarak gösteriliyor.

Editör: Haber Merkezi