Ligde hedefini zirve olarak belirleyen Trabzonspor cumartesi günü kritik bir maça çıkacak. Sivasspor ile kozlarını paylaşacak olan Bordo-Mavililer’de teknik direktör Abdullah Avcı dersine iyi çalışıyor. Deneyimli teknik adam adeta Sivas maçıyla yatıp kalkarken rakibin eksi ve artılarını tespit ediyor. Ankaragücü maçıyla başlayan çıkışı Sivasspor karşısında sürdürmek isteyen Abdullah Avcı rakibi imha planını yaptı.

Orta alanın sonuca etki edecek kilit nokta olarak gören Abdullah Avcı, oyuncularına bu alanı hakimiyet altına almaları konusunda ikazlarını yapıyor. Topu daha çok ayaklarında tutarak maçın temposunu ellerinde tutmaları gerektiğini futbolcularına aktaran Avcı bunu başarmaları durumunda galibiyete yakın olan tarafın kendilerinin olacağına inanıyor.

Her maçı kazanmak istediklerini belirten Avcı, “Trabzonspor her maçı kazanmak için sahaya çıkar. Sivasspor karşısında da bu istek ve arzu ile olacağız. Hedefimiz Ankaragücü maçıyla başlattığımız çıkışımızı sürdürmek. Bunu başaracak kapasitede bir takım olduğumuz gerçeği de ortada duruyor. Zor olacak ama istediğimizi alıp evimize döneceğiz” diye konuştu.

HAREKETE GEÇİRECEĞİZ
Özkan hocanın adının verildiği yerde ki organizasyonu daha sağlıklı nasıl yapabilirlerinin çalışmalarını gerçekleştirdiklerini söyleyen Avcı; “Orada ki yerleşim, oraya teknolojiyi, bilimi, organizasyonu nasıl daha iyi yapabilirizi konuştuk. Bugün (dün) ve geçen hafta Akademiye’ye gittik. Orayı önümüzdeki sene itibariyle hareketlendirmeye çalışıyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi