Galatasaray mağlubiyetinin ardından ortaya çıkar karamsar tabloyu ortadan kaldırmak için teknik direktör Abdullah Avcı yoğun mesai harcıyor. Derbi maçını kaybederek zirveye yaklaşma fırsatını kaçıran ve yoğun eleştirilere maruz kalan ekibini toparlamak için gecesini gündüzüne katan deneyimli teknik adam dünkü antrenman öncesi futbolcularıyla kısa bir toplantı gerçekleştirdi.

Derbi maçını artık unutmaları gerektiğini oyuncularına aktaran Abdullah Avcı, “Bu maça takılıp kalmak bizi ileri götürmez. Gerekli dersleri çıkaracağız ve önümüzdeki maça odaklanacağız. Hala zirveye yaklaşma şansımız var ve bu ihtimalin peşinden gitmek için ne gerekiyorsa yapmalıyız. Tren hala kaçmış değil” diyerek oyuncularını motive ediyor.

“Yiğit düştüğü yerden kalkar” diyen Abdullah Avcı, “Üst üste alacağımız galibiyetler bizi yarışın içerisine sokar. Bu nedenle Karagümrük karşısında iyi futbol ortaya koyarak üst sıraları ne kadar çok istediğimizin mesajını güçlü bir şekilde vermemiz gerekiyor. Bunu başaracağına da ben yürekten inanıyorum” dediği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi