Bordo - Mavilililerde yaşanan sakatlıklar, Abdülkadir Ömür ve Trondsen’in durumuyla ilgili de konuşan Avcı, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Abdülkadir Ömür’ün, sakatlığının iyileşmesinin Trondsen’e göre daha iyi gittiğini ifade eden Avcı, her iki oyuncunun da Mayıs ayına yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

SAKATLARDA SON DURUM
Avcı, “Milli takım arası tekrar şarj etme gibi. Tamamen futboldan uzan, zihinsel rahatlama. Sakat oyuncuların tedavilerinin yoğunlaşması. Kamil Ahmet Çörekçi’ye iyi geldi. Ömür’e iyi geldi çok iyi gidiyor. Berat bu süreci toparlayıp, belki bu haftadan sonra bizle beraber olacak. Onlar açısından iyi. Mevcudu koruyarak eski kalan bölümlerimizi o arada toparlamaya çalıştık. Yarın Bakasetas’ın da gelmesiyle tamamlamış olacağız. Sevindirici şu Milli Takımdan sakatsız dönüyorlar. O bizim açımızdan önemli. Yarın tam takım olacağız. Bugün son çalışmayı yapacağız. Bu arada hem ben, hem yöneticilerimiz akademi ile ilgili bir çalışmalar yapıyoruz.

ABDÜLKADİR ÖMÜR VE TRONDSEN!
Özellikle, Özkan hocanın adının verildiği yerde ki organizasyonu daha sağlıklı nasıl yapabiliriz, orada ki yerleşim, oraya teknolojiyi, bilimi, organizasyonu nasıl daha iyi yapabilirizi konuştuk. Bugün ve geçen hafta Akademiye’ye gittik. Orayı önümüzdeki sene itibariyle hareketlendirmeye çalışıyoruz. Bu süreç böyle geçti. Umarım bundan sonra ki 10 haftalık süreçte kazanma alışkanlığı, kazanma duygusunun devam etmesi bütün arzumuz. Onun üzerinde de çalışıyoruz.

Trondsen çalışmaların bazı bölümlerine, ısınma, 5’e 2, pas çalışmalarına bizimle katılıyor. İyi gidiyor şu an itibariyle. Ama Ömür, daha önde gidiyor. Sene sonuna, Mayıs ayına ikisi yetişir mi onlara bakacağız. Umarım yetişir, hem de görme danmızı olabilir. Bir sonra ki sezona daha sağlıklı girme açısından iyi olabilir diye düşünüyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi