Trabzonspor yeni sezon öncesi hazırlık karşılaşmasında Torino’ya 3-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı açıklamalarında, ‘’Öncelikle Trabzonspor taraftarına değilelim. Biliyorsunuz onlar her yerde bizimler birlikte oluyorlar. Geçen sene yaşadıkları mutlulukları yüzlerinden net bir şekilde görebiliyoruz. Onların mutluluğunu görünce biizmde motivasyonumuz artıyor. Trabzonspor taraftarı pozitif enerjilerini verdikleri sürece geçen seneki hikaye devam eder’’ ifadelerine yer verdi.

CEZALANDIRAMADIK

Bu maçlarda bazen bireysel hataların olması oyunu görmemiz bir sonraki hazırlanmamız için yardımcı oluyor. Fizik olarak rakip bizden daha iyi bunu bir gerçek söyleyelim. Topa sahip olmak zaten bizim felsefemiz ama ilk yarı itibarıyla bazen direk oyunlarda bazen ikinci toplara sahip olamadığında rakip saha dağılımı iyi bunu evvelden de çalışmıştık. Özellikle belki topa daha fazla sahip olup bizi yordular ama bireysel hatalardan 2 gol yedik. Onların bireysel hatalarını biz cezalandıramadık. 

TRANSFER YAPACAĞIZ

Transfer için açıklamalarda bulunan Avcı, ‘’Transfer kolay olmuyor. Sağ stoper konusunu söyledik. Çalışmalar devam ediyor. Bu görüşmeler devam ediyor. Mevcutta geçen sezon bu bölgede oynayan 3-4 tane oyuncum var ve deneyimleri var. Ahmetcan, Dorukhan, Denswil, Hüseyin Türkmen… Transfer yapacağız. Diğer bölgeler duruma ihtiyaca göre ve fırsata göre olacak.’’ dedi.
 

Editör: Haber Merkezi