Süper Lig’de yakaladığı başarılı grafiği Gaziantep FK’yı 1-0’lık skorla geçen Trabzonspor’da maç sonrası Abdullah Avcı önemli mesajlar verdi. Karşılaşma öncesi teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. 

Avcı şu ifadelere yer verdi: 
BAKA GELDİĞİNDEN BERİ GOL ATIYORUZ

"Aşağıya ve yukarısına bakmadım. Maç odaklı parçadan bütüne giderek bir maçı kazandığın zaman sonrasına bakıyorsun. Oyun olarak gelişiyoruz. Takım halinde hareket edebiliyoruz. En çok gol yiyenden en aza inmek. Kazanarak devam etmek. Ligin formasyonuna farklı oynayan takımına karşı galip geldik. Bu tür savunmaları geçmek kolay değildir. Alışık olmadığımız bir rakipti Oyundan bazen koptuk. Erken final pasları attık. Boşlukları kat edemedik. Uzaktan paslar attık.

Büyük hedefleri hedefliyoruz. Savaşmak zorundayız. Oyunun içinde kaldık. Savunmaların arkasına yapılan koşular önemlidir. Baka geldiğinden belli gol atıyoruz. Fazla pozisyon vermeden savunma güveliğini aldık. Yukarıda üç puan var. Hiç valla farkında değilim. Her hafta artık kazanmak istiyoruz. Bütün derdim kazanmak. Kasketimi takmaya devam edeceğim. TS Club'ta satışa çıktı. Umarım devam eder. Şehir bile enerji veriyor. Keşke tribünde olsalar" 

ZİRVE TRABZONSPOR'UN GENETİĞİNDE VAR 
"Trabzonspor’un genetiğinde var zirvede olması ve yarışması gerektiğini biliyoruz. Geldiğimde de sıralamalara bakmadım. Kazanma alışkanlığı demiştik. Az gol yeme ve kazanma oyun kalitesini artması gerekiyor. Devre arasında yapılan tespitler Yunus ‘da katkı sağlayacak. Yukarıda Trabzonspor hep olmak durumundadır. Her bir adıma yaklaştığında güzel bir duygu. Devre yeni başladı. 17 maçlık bir sezon kaldı. Biz hep aile duygusunu doğru çalışmayı doğru organizasyon beraber yapmamız gerekiyor"

 

Editör: Haber Merkezi