Trabzonspor teknik direktörü Abdulllah Avcı, 2-1'lik Beşiktaş galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

Avcı açıklamalarında şu ifadeleri kullandı;
Geçen hafta kupa finalinde görmüştünüz. Ben özel yaptırıyorum. Ahmet Suat’ın kasketini görünce çok hoşuma gitmişti. Ben de takmıştım. Bugün oyuncularımız da almışlar takmışlar. Şehirde de böyle bir moda başladı.

8. gün 3.maç oldu. Ankaragücü, Başakşehir ve bugün ligin en iyi takımına karşı mücadele ettik. Bunun içinden de beraber oynayarak kazanarak çıkmak önemliydi. Her an kazanabilecek bir rakipti. Böyle seviyede bir maçta geriden dönüp kazanmak çok ön emli. Genelde sahada doğru durduk.

Pozisyonlara girdiler, Uğurcan çok iyiydi. Mesleki anlamda güzel günler yaşıyorum. Başakşehir’i yenip kupayı aldık, Beşiktaş’tan ayrılışımın 377. Gününde Beşiktaş’ı yendik. Bunlar futbolun içerisinde. Tarihi çok önemli bu kulüpte çalıştım. Şimdi bu duygulardan daha fazlasını Trabzonspor’da yaşıyorum.

Abdülkadir bu takımın önemli oyuncularından birisi. Sorumluluk aldı oynamak istedi. Ben de ona içeride takıldım “Çıkmasan kazanamazdık” diye. Sakatlığına bakacağız.

Son 24 saate girildi. 1-2 oyuncuyla ilgili çalışmalarımız var. Çok nokta isimler aldık. Yönetimimiz çok önemli işler yaptı. Şimdi 1-2 oyuncu isteğim olmuştu onlarla ilgili neler olacağını göreceğiz. Rekabeti üst seviyeye çıkarmaya çalışacağız.

Editör: Haber Merkezi