Bordo-mavililerde başkan Ahmet Ağaoğlu maç sonu açıklamalarda bulundu. Uğurcan’ın onlarca talibi olan bir oyuncu olduğunu belirten Ağaoğlu, "Önümüzdeki süreç içerisinde gelecek teklifler değerlendirilir. Yönetimin vereceği karar; 'Avrupa şampiyonası öncesi mi, sonrası mı' diye olur" dedi.

"UĞURCAN DÜNYANIN EN İYİ ÜÇ KALECİSİNDEN BİRİ"
"Bana göre Avrupa'nın en iyi üç kalecisinden biri. Pırlanta değerinde bir oyuncu. Allah nazardan korusun. Bu Trabzonspor'un gururu, başarısıdır. Bugün Yusuf Lille'de, Abdülkadir Ömür'ün bugün golle dönmesi beni çok sevindirdi. Bugün Avrupa'nın gündeminde olan Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır var. 

İnşallah Avrupa'nın en iyi kulüplerinden birine gider ve inşallah aradan 6 ay, 1 sene geçtikten sonra Avrupa'nın en iyi kalecisi olarak değerlendirilir. Bugün baktığınızda Türkiye'nin bir numaralı kalecisi değil, bir numaralı futbolcusu konumunda. Onlarca müşterisi olan bir oyuncudan bahsediyoruz. Önümüzdeki süreç içerisinde gelecek teklifler değerlendirilir. Bizim yönetimin vereceği karar Avrupa şampiyonası öncesi mi sonrası mı diye olur."

Editör: Haber Merkezi