Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yayıncı kuruluş beIN Sports'a konuk olacak. Yayıncı kuruluş, Ahmet Ağaoğlu'nun konuk olacağı programın tanıtımlarını kendi kanalında yayınlamaya başladı. 

Bu hafta ekranlara gelecek programda Ahmet Ağaoğlu, Onay'ın sorularını yanıtlayacak. Kanalda dönen tanıtımda Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Bilmiyorum bu programın ne kadarı yayınlanacak, ne kadarı yayınlanmayacak ama..." şeklinde bir ifade kullandı. 

Ağaoğlu'nun bu ifadesinden sonra moderatör Güntekin Onay'ın, "Hepsi yayınlanır Sayın Başkan" yanıtını verdiği görülüyor. Ayrıca Ağaoğlu ile Güntekin Onay arasında geçen diğer diyaloglar arasında program ismi üzerinden Ağaoğlu'nun kulüplere eleştirisi yer alıyor.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile Güntekin Onay arasındaki söz konusu diyalog şu şekilde:

Ahmet Ağaoğlu: "Bu programın adı ne?"

Güntekin Onay: "be United"

Ağaoğlu: "Anlamı ne? Birlik olalım, birlikte olalım. Ama kulüplerimiz ne yapıyor? Çok enteresan. Kulüpler Birliği'nin çok daha efektif olarak işin içinde olması lazım."

VAR ve adalet göndermesi
Bu arada Ahmet Ağaoğlu'nun tanıtımda yer alan diğer açıklamalarında VAR sistemi ve TFF ile ilgili eleştirileri de gözden kaçmadı. Ağaoğlu, "Ne yaptık? VAR'a da eyyam yaptırdık. Kulüpler adalet istiyor. Adalet mi istiyor, adaletsizlikten pay mı istiyor" serzenişinde bulunuyor. 

Ağaoğlu'ndan TFF'ye gönderme
Son olarak Ahmet Ağaoğlu, "Finansal Fair-Play kuralları eğer TFF tarafından uygulansaydı kulüpler bugünkü borç batağında yer almazdı" diyor.

Program 2 Nisan Cuma günü 23.00'te yayınlanacak.

Editör: Haber Merkezi