Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 2-0’lık Fatih Karagümrük maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu maçla ilgili olarak yaptığı yorumda “Haftalar sonra gelen galibiyet neşemizi yerine getirdi. Sıkıntı vardı, enteresan alışkanlıklarımız var. İlk göreve geldiğimizde 26-27 direkten dönen top, geçen yıl son dakikalarda kaybedebilen puanlar. Bu senede 5 haftalık beraberlik serisi..” ifadelerini kullandı.

Kadro dışı bırakılarak 125 Bin TL para cezası verilen Abdülkadir Parmak ile ilgili soruya Ağaoğlu “Hocamızın raporu ve talebi doğrultusunda ceza söz konusu . Kısa olarak basınla paylaştık. Galatasaray maçı sonrası disiplinsiz hareketlerinden dolayı verilen bir ceza. Artık süreç gösterecek nasıl bir tasarruf olacağını. Hocanın bir talebi doğrultusunda, kulübün disiplin talimatları doğrultusunda gereken ceza uygulandı.” şeklinde yanıt verdi.

Ağaoğlu transfer konusunda da çalışmaların devam ettiğini belirterek “Sezonun bitiminde imzalar atılacak. Türkiye’de ön anlaşma dahi yok. Sözleşmesi sezon sonunda bitse dahi bir Türk kulübünde oynuyorsa anlaşma şansınız yok. Yurtdışında sadece bu şansa sahipsiniz. Bu da çok da bir şey ifade etmiyor. 2-3 oyuncuyla böyle imza aşamasına geldik, 2-3 oyuncuyla daha görüşme halindeyiz. Hedefimiz hazırlık kampına başlarken tam kadro olabilmek. Hocamızın talepleri doğrultusunda konuştuğumuz ve görüşme halinde olunan isimler var.” dedi.

Takımdaki futbolculara da teklifler olduğunu belirten Ağaoğlu “Teklifler var menajerler vasıtasıyla, izlemeye gelen kulüpler de var. Ama önce alacaklarımızı alalım sonra satacaklarımıza bakarız şeklinde bir görüşümüz, stratejimiz var. Gidecek oyuncular da olacaktır, önümüzdeki transferleri hazırlık kampının başına kadar bitirebilirsek gidenin yerine alacağınız oyuncuda daha rahat hareket kabiliyetine sahip oluyorsunuz.” ifadelerini kullandı.

(Haber61)

Editör: Haber Merkezi