Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TRT Spor canlı yayına bağlanarak kulübün genel durumu ve Kulüpler Birliği'nin açıklamasıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Ahmet Ağaoğlu, Burak Yılmaz'la ilgili gelen soruya şunları söyledi;."Kontratı devam eden oyuncularımız. Kontratı devam eden oyuncularımla neden yollarımı ayırayım?.Ancak tabi ben daha önce bir politika yaptım. Değeri ödenen futbolcu kulüpten ayrılabilir."

"GENÇ OYUNCULAR İZLİYORUZ"
"Devre arası 1461 Trabzon'dan A takım kadrosuna dahil olacak oyuncularımız var. Alt yapıya önem veriyoruz."."İzleme ekibimiz ülkenin her ilini tanıyor. Tüm maçları seyrediyor. Umut vadeden genç oyuncularızı izliyoruz.. 

"Bunun içinde yabancı oyuncular da olabilir. Düşük maliyetli genç ve yine tecrübeli oyuncular da takım içinde yer alacaktır. 3 yıllık süreç içinde uygulayacağımız programın temel taşları diyeyim."

"Bize Kulüpler Birliği bildirisinin yayınlandığı saate kadar herhangi bir şey gelmedi."

"Bana söylenen şeklinin çok dışında bir bildiri olduğunu gördüm. Fikret Orman'la konuştum. Karışıklık olduğunu söyledi."

"KULÜPLER BİRLİĞİ AÇIKLAMASININ ALTINDAKİ İFADELERİ AĞIR BULDUM" 
"TFF hata yapabilir. Kurullar hata yapabilir. Bunlar tartışılır."."Kulüpler Birliği bildirisinin metnini altında yer alan ifadeleri ağır buldum."

Bildirideki üslup Trabzonspor'un üslubu değil. Gereğinin yapılacağından bahsedilmiş. Neyin gereğini yapacaksınız?"
 

Editör: Haber Merkezi