Trabzonspor’un yeni sezon formalarının lansmanı bugün Trabzon’da yapıldı. Tanıtım toplantısının ardından Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transfer açıklamalarında bulundu. 

OKAY, YUSUF, ABDÜLKADİR VE BURAK... 
Ağaoğlu açıklamasında, ''Bugün gündemin oluşturan 5 oyuncu vardı. Talisca gitti. Okay, Abdulkadir, Yusuf, Burak Yılmaz.. Dördü de bizim futbolcumuz. Türkiye gündemini 4 Trabzonsporlu oluşturuyor. Ben bundan rahatsız değilim. Oldukça mutluyum. Futbolun aktörleri oyunculardır. Futbolun aktörleri var. Benim takımımın oyuncularının bu şekilde futbolun gündemini oluşturması gerçekten beni hiç rahatsız etmiyor.

Abdulkadir’in nerede olduğun bilmiyorum ama takip ediyorum. Yusuf Köln’de. Burak Egede.. 25’inde sezon açılıyor hep beraber gelecekler. Okay ile alakalı biz kendisine 3-4 hafta önce kontratıyla alakalı olarak rahatsızlığımız ifade ettik. Kendisine ücret artışıyla kontrat yenileme teklif ettik. Ama netice alamadık. O görüşmelerden.

Ancak kontratındaki madde bu ayın 20’sine kadar geçearli. Sadece bizde duyuyoruz. Benimde duyduğum Celta Vigo,... İki takımın isimleri geçiyor. Ama Trabzonspor’a yapılmış resmi müracaat yok. Resmi olmayan şeylere itibar etmiyoruz. Onun ötesinde Bero’ya Vitesse kulübünden teklif var. Kiralık olarak onu değerlendiriyor teknik heyet. Oradan çıkacak neticeye göre mesafe kat edebiliriz'' ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi