Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlayan Trabzonspor'da kutlamalar sürmeye devam ediyor. Bordo-mavililer bu sezon oynadığı 36 maçta 22 galiibiyet, 12 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Trabzonspor Türkiye Kupası'nda ise Kayserspor'a elenerek çifte kupa isteğine ulaşamadı. Teknik direktör Abdullah Avcı ise şimdiden gelecek sezon çalışmalarına başladı.

Avcı'nın bu sezon için sürpriz ismi ise genç oyuncu Ahmetcan Kaplan oldu.

Genç oyuncuyu birçok takım yakın takibe aldı.

AHMETCAN'A ÇİFTE TALİP!
Bir Fransız kulübü ve bir Alman ekibi, Trabzonspor'un genç stoperini kadrosuna katmak için sezon sonunda resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor'un 19 yaşındaki stoperi Ahmetcan Kaplan bu sezon yakaladığı çıkışla birçok kulübün dikkatini çekmeyi başardı.

Sol ayaklı bir stoper olmasına rağmen sağ stoper bölgesinde de başarılı işler ortaya koyan genç oyuncu için Fransa'nın Lille kulübü devreye girmişti.

Alman ekibi Eintracht Frankfurt'un sezon sonunda 19 yaşındaki stoper için teklif yapmaya hazırlandığı ve Trabzonspor'dan ön fiyat için nabız yokladığı öğrenildi.

YILDIZI PARLADI...

Trabzonspor'da Edgar'ın sakatlığı sonrası A Takım'da ilk 11'de şans bulan Ahmetcan Kaplan, gösterdiği performansla Bordo-Mavili takımın önemli parçalarından biri haline gelmişti.

Editör: Haber Merkezi