Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında bugün sahasında A.Hatayspor'u konuk edecek. Medical Park Stadyumu'nda saat 16.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Geçen hafta Fraport TAV Antalyaspor deplasmanında rakibine 2-1 mağlup olarak bu sezon ilk kez 3 puan kaybeden Trabzonspor, Hatayspor karşısında taraftarı önünde sahadan 3 puanla ayrılarak moral bulmak için mücadele edecek. Spor Toto Süper Lig'de lider olan Trabzonspor'un en yakın rakibi Konyaspor ile 9, Hatayspor ile arasında 10 puan fark bulunuyor.

Rakibi karşısında taraftarı önünde sahadan 3 puanla ayrılmak için mücadele edecek olan Karadeniz ekibi, puan farkını ise 13'e çıkartmayı hedefliyor. Öte yandan sahasında oynadığı son 4 maçı kayıpsız geçen Trabzonspor, Hatayspor’u yenerek üst üste evindeki 5.maçını da kazanmayı arzuluyor.

Üçüncü Karşılaşma 

Trabzonspor, rakibiyle Spor Toto Süper Lig'de 3. kez karşılaşacak. Bordo-mavililer geçtiğimiz sezon lige yükselen Akdeniz temsilcisi ile bu kulvarda oynadığı iki maçta bir galibiyet 1 beraberlik aldı. Geçtiğimiz sezon Hatay'da oynanan maçı Trabzonspor 1-0 kazanırken, Trabzon'da oynanan maç ise 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı.

Trabzonspor ile Atakaş Hatayspor, yarın Medical Park Stadyumu'nda saat 16.00'da karşılaşacak. 

MUHTEMEL 11'LER
 

TRABZONSPOR: Uğurcan, Peres, Edgar, Hugo, Denswil, Berat, Dorukhan, Hamsik, Djaniny, Bakasetas, Cornelius.

HATAYSPOR: Munir, K. Ahmet, Falette, Fatih, B.Öksüz, Adekugbe, Sackey, Ribeiro, Saba, Diouf, Saint-Louis.

Editör: Haber Merkezi