Trabzonspor’un şampiyonluğunu hazmedemeyerek taraftarları birbirine düşürecek kadar kışkırtıcı açıklamalarda bulunan Ali Koç ve Okan Güler hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

ALİ KOÇ NEFRET SAÇTI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Trabzonspor’a ve Trabzon’a yönelik yaptığı nefret dolu açıklamaların ve Rambo Okan lakaplı Okan Güler’in Trabzonspor bayrağını keserek, ‘Trabzon Meydanı’na Fenerbahçe bayrağı asacağım’ gibi kışkırtıcı ifadeleri üzerine harekete geçildi. Özellikle Trabzonspor - Altay maçı sonrası Fenerbahçeli taraftarların 3 Trabzonsporlu taraftarı darp etmesi üzerine hukukçulardan girişim geldi.

Suç duyurusu ile ilgili olarak Trabzon Baro Başkanı Duygu Keleş, ‘’Yapılan açıklamalar sınırları bahsettiğim sınırları aşmış Trabzon şehrini ve Trabzon insanını hedef gösteren bir hal almıştır. Her türlü davada Trabzonsporumuzun arkasında ve adaletin yanında  olduğumuzu belirtmek isterim’’ ifadelerine üzerine Trabzonsporlu hukukçular suç duyurusunda bulundu.

ALİ KOÇ VE OKAN GÜLER’E SUÇ DUYURUSU

Trabzonsporlu Hukukçular Derneği yaptığı açıklamada, ‘’Trabzon ve Trabzonsporlulara yönelik ülke çapında nefret havası oluşturmaya çalışan, hedef gösteren ve neticesinde üzücü olayların yaşanmasına sebebiyet veren; Okan Güler (Rambo) ve Y. Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur’’ ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi