Rakip bu kez Silivrispor.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü galibiyetiyle moral bulan Mor-Beyazlılar 3 gün sonra kupada Hekimoğlu Trabzon’u yenip ayak seslerini hissettirmeye başlamıştı.

Bu galibiyetlerin ardından Silivri maçı bir o kadar daha önem kazanmıştı.

Kaldı ki Yomraspor kupada en önemli silahı olan golcüsü Bilal’i kaybetmişti.

Bilal’in yokluğu teknik ekip kadar bizi de düşündürdüyse de yerini alan Yaşar Kaan golünü attı, işini yaptı.

Müsabakanın ilk yarım saatlik dilimi Yomraspor’un kontrolünde geçtiyse de Mor-Beyazlılar pozisyon üretmekte zorlandı. Kaleye bir türlü inemedi. 11. dakikada Yomraspor’un eldiveni Tunahan öyle bir top çıkardı ki bu top Trabzon ekibini oyunda tuttu. Orta alan mücadelesiyle geçilen ilk yarının ardından ikinci yarıda da kuşkusuz taraftar da takımından oldukça memnun oldu.Belki pozisyon yoktu ama mücadele hırs, kazanma arzusu kısaca Yomraspor’da her şey vardı.

Tek tek tüm oyuncular üzerlerine düşeni layıkıyla yaparken özellikle orta alanda Erhan ve Zafer’in üstün performanslarını kutlamak istiyorum.

Yomraspor’da dün tek eksik pozisyondu ama onun haricinde koşan mücadele eden kazanmak için arzulu bir takım izledik.

Golün ardından merak ettiğimiz Barış Memiş, hocası tarafından sahaya sürülürken Mor-Beyazlı taraftarlar Memiş’e büyük sevgi seli gösterdi. Saha içi ve saha dışında muhteşem bir hava güzel bir heyecan oluştu.

Oyunda kaldığı süre içinde hünerlerini ortaya koyan Memiş hiçbir şey kaybetmediğini gösterdi. Yomraspor genç yetenek için son bir şans. Bu şansı da iyi değerlendireceğini umut ediyorum.

Art arda alınan galibiyetler ve Barış Memiş yenilenmiş bir ekiple Yomraspor güzel bir hava yakaladı. Eksikler yok mu tabii ki var. Oyun kültürünü geliştirip özellikle Bilal’den sonra ofansif varyasyonlarını geliştirmelerini daha dikine oynayıp golü daha fazla arzu etmeliler.