'DAHA İYİ OLAN TARAF BİZDİK'

Danimarka basınına konuşan bordo-mavili oyuncu, “Kendi performansımdan oldukça memnunum. Ne yazık ki daha çok fırsat bulamadım. Kazanmayı umuyorduk ama olmadı, takım olarak 4-5 gol pozisyonu yakaladık. Bence daha iyi olan taraf bizdik” dedi. 

Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak istediklerini aktaran Cornelius şöyle devam etti: “Rövanş için 4 saatlik bir yolculuk yapıp epey gürültünün olduğu stadımıza çıkacaklar. Sadece 1 gol farkı var, ev sahibi avantajımız var. Rövanşta oyunun kontrolü bizde olacak. Biraz daha tempolu oynamalı ve kalitemizi göstermeliyiz. Top kayıplarından mümkün olduğunca kaçınmalıyız.”  

BRUGGE İTİRAFI

Brugge’ün kendisiyle ilgilendiği iddiaları kendisine sorulan Cornelius bunu doğruladı ama bunun somut girişimlere dönüşmediğini söyledi. Tecrübeli forvet “Başta biraz ilgi gösterdiler ama sonrasında bu ilgi sona erdi. Kısa ve yüzeysel bir temas oldu” ifadelerini kullandı.

Danimarka basınında ise Kopenhag’ın Cornelius’u durdurma planında başarıya ulaştığı değerlendirmesi yapıldı. Haberlerde ev sahibinin, Denis Vavro ve David Khocholava ile Cornelius’a gol şansı tanımadığı aktarıldı.

Editör: Haber Merkezi