Lider Trabzonspor’un sahasında dün oynayacağı Konyaspor karşılaşması için Artvin’den 1 otobüs, 2 minibüs ve özel araçla çok sayıda taraftarını maça götürdü.
Araçlarını Trabzonspor bayraklarıyla ve pankartlarla süsleyen Artvin Trabzonspor Taraftarlarını Trabzon’un Araklı ilçesi Liman mevkiinde Sürmene Eski Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Ahmet Taşkın ile Araklı Trabzonspor Taraftarlar Derneği üyelerince çiçeklerle karşılandı.


 Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bora Mercan, nazik davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek, Trabzonspor’un bu yıl şampiyon olacağına yürekten inandığını söyledi.
-Stat önünde tulum ve akordeon eşliğinde horon teptiler.


Artvin’de binlerce Trabzonspor taraftarının bulunduğunu belirten Mercan,” Geçtiğimiz günlerde olağanüstü kongre yaptık. 10 kişiden oluşan yeni bir yönetim kurulu olarak bayrağı devraldık. İlk iş olarak Murgul ilçesinde yaşayan bedensel engelli Trabzonspor aşığı Metin Merttürk’ü ağabeyimizi evinde ziyaret ederek. Evinin penceresine açmak için istediği Trabzonspor bayrağını ile forma ve atkı hediye ettik. Galatasaray maçına saatler kala takımıza destek için yaklaşık 1000 kişinin katılımıyla destek yürüyüşü yaptık. Bugün de Konyaspor maçı için taraftarlılarımızı ve üyelerimi maça götürmek için büyük bir organizasyon gerçekleştirdik. Tulum ve akordeon eşliğinde çok sayıda taraftarlarımızla maça gelerek stat dışında görsel etkinlikler yaptık. Bordo mavi formamızı giyindik. Şehrimize özel yaptırdığımız “Artvin Trabzonspor Sevdalıları Atkılarımızı” boynumuza taktık. Ellerimizde meşalelerle stat çevresinde bir süre yürüyüş yaptık. Ardından büyük bir halka kurarak yöremize özgü tulum ve akordeon eşliğinde dakikalarca horon oynadık. Takımımıza maç öncesi büyük destek verdik. Binlerce taraftarın beğenisini kazandık. Basın mensuplarının adeta ilgi odağı olduk. Ardından Türkiye Spor Yazarları Derneğini ziyaret ederek kıymetli basın mensuplarıyla bir araya geldik ve atkılarımızı hediye ederek bir süre sohbet ettik.” dedi.  


Trabzon Artvinliler Dernek Başkanı Ahmet Külekçi ise hemşehrilerini stat önünde karşılayarak kendilerini Trabzon’da görmekten son derece mutlu olduğunu söyledi. 
Mercan, ilimize yıllarca verdiği özverili hizmetlerinden dolayı Külekçi’ye teşekkür ederek, Artvinspor forması ile dernek olarak yaptırdıkları Artvin’e özgü Trabzonspor atkısı hediye etti.

Editör: Haber Merkezi