Abdullah Avcı kendisine yöneltilen Abdülkadir Parmak sorusuna, “Bugün 32 maçlık bir lig oynadık. 65 puan almışız geldikten beri. Geçen sene gibi karşılaştırma yapmak istemiyorum. 32’nin içinde bir kupa da kazandık. Geldiğimiz nokta iyi ama yeterli değil. Daha neler yapabiliriz. 

Bir yandan çalışmamız devam edecek. Altyapıyla oyuncu her zaman çıkmıştır. Yurt dışına giden oyuncular vardır. Akademimizde yeni yapılan akademinin içerisini daha verimli hale getirmeye çalışıyoruz. 

Son maçlarda keşke Abdulkadir Parmak da olsaydı. Abdulkadir geldiğim günden itibaren burada çalıştı ve devamlı oynadı. Kendisiyle daha sonra görüşme de yaptık. Maç itibariyle ikimiz de düşünelim dedik, sonraki yapılanma için konuşuruz diye konuştuk. Futbolcunun yerlisi yabancısı ırkı yoktur. 

Hüseyin Türkmen de altyapıdan yetişti Serkan gibi. Bu topraklardan yetişene daha fazla sahip çıkalım. Çalışmasıyla, duygusuyla ekonomisiyle katkı sağladılar. Kullanmaktan ve bu kaynağı oluşturmaktan yanayım. Türkmen değerli bir oyuncu bizimle devam edecek.” yanıtını verdi.

Editör: Haber Merkezi