Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı Kayserispor ile 1-1 berabere kalınan maç sonrasında konuştu.

Avcı yaptığı açıklamada, "Bugün istatistik olarak bir çok şeyi kırmış olabiliriz. Topa sahip olma, savunma güvenliğini yapabilme, hücum organizasyonlarını yapma, şut denemesi… Sadece ikinci yarının ilk bölümünde pasın kalitesini arttırabilirdik. Rakibin kalecisini tebrik etmek lazım. Blok hâklinde defans yapmaya çalıştılar. Herşeyi denedik. Duran topu denedik. Direklerden dönen toplar var. 

En çok gol yiyen takımdan en az gol yiyen takıma döndük. Hem hücum seti oynayıp hem de savunma güvenliği yapmak kolay değil gelişiyoruz. Değişiklik konusunda çok fazla alternatif yok. Nwakaeme sakatlanıp çıktı. Çalışmalar yapıyoruz, oyunun içinde bunlar var. Çabuk gelişen bir takımız ama oyuncu kalitesini artırarak devam edersek önümüzdeki yıl ciddi hedeflere konuşacağımıza olan inancım tamdır.

Çok geçmişi irdeleyen değil ama dersler alan bir yapıdayım. Trabzonspor baskılı oynar. Önümüzdeki yıl bunu oynayacak. Şuan mevcut içinde deniyoruz. Herşeyi denedik sonucu alamadık. Yeni transferlerin sezon başında katılmasıyla beraber daha dominant bir takım olabiliriz. Kupa alarak kendini geliştirerek geldi bu takım haksızlık yapamayız. Trabzonspor’un altyapısı önemli kaynaktır bugün 9-10 tane yedek kulübesinde var. Ama mevkisel olarak çok fazla değişiklik yapamıyoruz Tony de sakatlandı bakalım hafta sonu ne olacak." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi