Trabzonspor bugün Alanyaspor’u kendi evinde ağırladı. 1 - 1 biten karşılaşmanın ardından konuşan Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, maçın ardından şu şekilde konuştu: “Çok kırılmalar yaşıyoruz. Zaman zaman oyun içinde kırılmalar yaşıyoruz. oyun aslında bizim hakimiyetimizde başladı.

Saha dağılımımızda sıkıntı vardı. Belki fazla üretemiyorduk ama sabırlı oynuyorduk. Sarı kart tartışılır öncesinde bence faul var. İçerde hiç bir avantajım yok ama bu kadar kolay sarı kart olmaması lazım. Sordum teyitte aldım. ikinci yarı itibariyle Uğurcan bir tane kurtardı, hatalı gol de yedi olabilir geçen hafta kurtardı. oyunu tam çevireceğiz elimize alacağız, belki daha fazla fırsat kazanacağız. İkinci sarı kart kırmızı kart..

Oyuncum topa ayağını uzatıyor takılıyor ve çabucak sarı kart. Kırılma anlarında kafamızı kaldırarak oyuna dönüyoruz, kazanmak için oyuncularım her şeyi denedi. çİzgiden çıkanlar var. Kenarları buldular, vurdular, vuramadıkları var. Bu kırılmalardan dönüşler, bu takımın bütünlüğünü vazgeçmediğini gösterir. Hedefe ve şampiyonluğa giden takımda bu kadar kolay olamaması lazım. Herkes itiraz ediyor. Ben sahanın içinde kalmak istiyorum. Topun oyunda kalma süresinden bahsettim O zaman nasıl oyun oynayacak.

Hep mi kavga edelim, tartışma çıkaralım. Oyuncularım büyük karakter koydular. Geçen hafta 90 dakka 10 kişi oynadı. Bunlar var içinde. Uzun bir yarış. Biz yolumuza devam edeceğiz. 11 - 10 doğru dürüst pozisyon vermedik. Rakip sahada baskılı oynadık. Biz buna devam edersek, geri dönüşü olacaktır. Seyircimiz ne kadar destek verirse eksik hissetmeyeceğiz kendimizi. Onun için onların desteğine ihtiyaç var”

Editör: Haber Merkezi