Trabzonspor’da transfer çalışmaları teknik direktör Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda tüm hızıyla sürüyor.

Yönetim kuruluna sunduğu raporda 6 direkt oynayacak oyuncu isteyen Avcı’nın, “Önce direkt oynayacak oyuncuları transfer edelim sonra rotasyon oyuncularına da odaklanırız” ifadesini kullandığı ve geniş kapsamlı bir çalışma sunduğu öğrenildi.

Sağbek, sol bek, sağ kanat, sol kanat, en az 2 forvet, orta saha ve Uğurcan Çakır’ın durumuna bağlı olarak kaleci transferi yapmayı planlayan Avcı’nın, Hosseini’nin anlaşma imzalamaması durumunda ise stoper takviyesi de isteyebileceği öğrenildi.

Bu arada Göztepe ile deplasmanda oynanacak olan karşılaşma sonrası haftayı bay geçecekleri için oyuncularına 4 gün izin verecek olan teknik direktör Abdullah Avcı da İstanbul’a geçecek.

Burada hem ailesi ile bir araya gelecek olan Avcı hem de transfer çalışmalarındaki son durum hakkında yöneticilerle görüşmeler yapacak.

Transfer sürecinde bizzat rol alan Avcı, kendi yaptığı görüşmelerle de ilgili yöneticilere detaylı bilgilendirme yapacak.

Avcı’nın ayrıca takımdan gitmesi muhtemel oyuncular, kiralık olarak farklı takımlarda oynayan oyuncular konusunda da yöneticilerle fikir alışverişinde bulunması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi