Trabzonspor 2020 - 21 sezonununda Şampiyonluğunu resmen ilan etti. Bordo - Mavililerde Şampiyonluğun Mimarı Abdullah Avcı:

Bugün çok karışık duygular içindeyim. Neyi yaşıyorum bilmiyorum. Büyük bir yük. Yarın ne hissedeceğim bunları bilmiyorum. Geçen sene göreve geldikten sonra sene sonunda son maçta, “Beşiktaş’ın şampiyonluğuna seviniyordu. Oyuncularla toplantı yaptım. Onların şampiyonluğunu kutluyorum, Trabzonspor’un geninde vardır. Önümüzdeki sene şampiyon olacağız” Onun arkasından ilk antrenmanın sezona başlarken “Trabzonspor şampiyonluğa oynayacak” diyorlar. Hayır Şampiyona olacak. O günden beri çalışarak üstüne koyarak ilerliyoruz. Bugün oyunu konuşalım mı? En zor rakiple oynadık. Hem rahat, hem de oyunu planları var. Karşılamada sayısal olarak fazla oluyorlar. En zor, en rahat takımla oynadık. Onlara saygı göstermek lazım. bizim için bu maçları oynamak kolay değil” dedi.

OYUNCULAR YAYINI BASTI…
Bu sırada oyuncular yayını basarak, teknik direktör Abdullah Avcı’nın başına su döktü..

Bu durumu bekleyip beklemediği sorusuna Avcı, “Bunu unuttum. Bir kere daha yapmışlardı. genelde bu şampiyonluk oluyor. İçerde bekliyordum, Şuan beklemiyordum. Hazırlıksız yakalandım. sezon bitti. Trabzonspor taraftarlarına sevdalılarına şu ifadeleri kullanmıştık. İyi ki Trabzonspor var. Bu sene bunun geri dönüşünü alıyoruz. yarıştığımız ligin domine takımları, şampiyonluğa oynayan takımları.. Bu sene Trabzonspor buna karşı herkes saygı gösterdi. Fenerbahçe’nin başkanı Ali Koç, oyuna ve emeğe saygı gösterdi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor’un emeğine  saygı gösterdi. Bu rekabet devam edecek. Bunun içindeki çatışma hiç kimseye fayda sağlamayacak. Bu sene biz olduk, bunu devam ettirmek istiyoruz. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetime teşekkür ediyorum. Bir teşekkür de Ertuğrul Doğan’a. Onun da duyguları çok yoğun. Bana sağladığı ortam için, ona ayrı bir parantez açıyorum. Çalışan personel inanılmaz derecede emek sarf ediyorlar. Bugün bize nasip oldu. Şampiyonluk yaşamak. Çok özel duygular hissettiriyor” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi