Derin eleştiri kabul etmeyin sayın hoca kanaatten kimse ölmedi. Hırsla ve de inatla da kimse padişah olmadı. Giresun maçında oynattığın İsmail Köybaşı’nın performansını gördükten sonra Bu nasıl bir anlayıştır ki, nasıl bir inattır ki sezonun ilk derbisi Galatasaray maçına yine İsmail Köybaşı ile başlayarak, sol kanadı felçli bırakarak takımı on kişi oynattınız.

Rakibin motivasyonuna motivasyon katarak, kendi takımın direncini kırarak, ilk yarıyı 2-1 yenik kapattınız.

Bu arkadaşı siz aldırdınız diye oynatmak zorunda mısınız?

Bir yıl oynamamış bu arkadaştan belli bir süre içerisinde belki faydalanacaksınız, olabilir gün bu günler midir?

Elinizde öyle veya böyle bir oyuncu gurubu var. Bu grup içerisinden sol beke futbolcu monte edecek olan sizsiniz. Hadi Yönetim Kurulu veya bu transferleri dışarıdan yönetenler onu alıyoruz bunu alıyoruz ile transfer mevsimini kapattılar.

2-0 dan sonra hamle yapacağınıza ilk 11 de hamle yapsaydınız.

Kendi oyununu Galatasaray, Trabzonspor’a kabul ettirirken yaptıkları sadece adam adama markajdı.

Bir kişinin eksikliği tüm takımın dengesini değiştiremeye yeterken Galatasaray’ı saha kenarından Fatih Terim oynatmadı, sizin sahaya sürdüğünüz oyuncu gurubu oynattı.

Doğrudur maç sonu vereceğiniz her türlü beyanat hazır olduğuna göre, sonucunda altın tepside rakibinize puan sunanda siz olursunuz.

Rakibinizi siz üzmüyorsanız, rakip sizi üzecektir.

Yenemiyorsak, yenilmeyeceğiz mantığı doğrudur.

Galatasaray yenilmeyecek takım değildi! Bunca pas hatalarıyla rakip kalemizde bu kadar rahat pozisyon bulurken berabere kalmamıza seviniyoruz.

Hem iki tavşanı birden kovalayacaksın hem de elindeki oyuncu gurubunu yerli yerinde kullanamayacaksın.

Sonrasında iki tavşanı da kaçıracaksın. Sevindirici olan da 2-0’dan gelip bir nebze olsun rakibe henüz işin bitmediğini hissettirdiğimizdir.

Dünlerin toplamı, bugünler olduğuna göre daha çok işimiz olduğunu hep birlikte önümüzdeki maçlarla göreceğiz.

İnancım şudur ki ikinci yarıda yapmış olduğunuz hamlelerle sahada mücadele eden futbolcuları ilk on birde oynatsaydınız biz bu aslanın dişlerini dökerdik.

Eylemlerinizin sorumluluğunu sonuna kadar kabullenebilirsiniz. Bu davranışınıza saygı duyarız. Bir futbolcuya ümit edilerek görev verilir. Eğer o futbolcu bu yükü kaldıramıyorsa futbolcunun da günahı yoktur.

Demek ki kapasitesi o kadardır.

Böyle maçlarda tekrar metodu ile üzerine gidilmemelidir. Onu kazanalım derken kaybetmek de vardır.

Adı futbolsa, her şey de var demektir.