Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor'da yeni sezon transferleri şimdiden şekillenmeye başladı. Süper Lig ekiplerinden yerli futbolculara göz koyan bordo mavili yöeticiler, yıldız kaleci Uğurcan Çakır'ın takımdan ayrılması durumunda yerine geçecek kaleciyi de belirledi.


TRABZONSPOR, HALİL'E GÖZ KOYDU

Teknik direktör Abdullah Avcı, Süper Lig'de küme düşen Göztepe'nin yıldızı Halil Akbunar'ı istiyor. Avcı, 28 yaşındaki oyuncuyla temasa geçti ve takımında görmek istediğini iletti.

Tecrübeli sağ kanat da Trabzonspor'a sıcak bakıyor. Asbaşkan Ertuğrul Doğan milli futbolcunun bonservisi için Göztepe ile masaya oturdu. 1.67 boyundaki oyuncunun kulübü ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bordo-mavili yönetim para ve oyuncu takası karşılığında transferi bitirmeye çalışacak. Bu sezon Göztepe ile 33 maça çıkan Halil 5 gol atarken, 6 da asist yapmıştı.

KARAGÜMRÜK, HÜSEYİN TÜRKMEN'İ İSTİYOR

İstanbul ekibinin başkanı Süleyman Hurma'nın bordo-mavili idarecilerle 24 yaşındaki stoperin durumunu konuştuğu, son kararı teknik direktör Abdullah Avcı'nın vereceği belirtildi.

KARADENİZ'E YILDIZ SOL BEK

Abdullah Avcı'nın, "Transferde geçen seneden bir tık daha iyisini yapmak istiyoruz. Yoğun bir trafiğimiz olacak. Kadro derinliğini ve kalitesini oluşturmamız gerekiyor.

Sol bek, sağ bek, stoper, 6-8 oynayacak oyuncu lazım. Belki bir tane daha kanat oyuncusu lazım." sözleri sonrası harekete geçen bordo-mavililer, Ludwig Augustinsson için transfer teklifinde bulundu.


İSMAİL KÖYBAŞI VE PUCHAZC SONRASI HATAYA YER YOK

Trabzonspor'un Sevilla forması giyen başarılı futbolcu için 5 milyon euro teklif ettiği ve büyük ölçüde anlaşma sağladığı kaydedildi. Sezon boyunca sol bekten dertli olduğu bilinen Avcı'nın bu kez bu bölgeyi emin ellere emanet etmek istediği ve hata yapmak istemediği öğrenildi.


LUDWİG AUGUSTİNSSON'UN PİYASA DEĞERİ 7 MİLYON EURO

Bu sezon La Liga ekibiyle 27 maça çıkan İsveçli futbolcunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 7 milyon euro. Augustinsson. 28 yaşındaki futbolcu daha önce Werder Bremen, Kopenhag, Göteborg, Brommapojkarna ve IF Bromma takımlarında forma giymişti.

UĞURCAN'IN ALTERNATİFİ YUNANİSTAN'DAN

Kadrosunda Bakasetas ve Siopis'i bulunduran Trabzonspor'a bir Yunan oyuncunun daha geleceği iddia edildi. Yunanistan'da yayın yapan Onsports isimli internet sitesinin iddiasına göre; kaleci Alexandros Paschalakis, PAOK'tan ayrıldı ve bir sonraki takımını arıyor.

Arap kulüpleri kendisine maddi anlamda iyi bir teklif yapmasına rağmen ailevi nedenlerden dolayı Avrupa'da kalmak istiyor. Son günlerde Trabzonspor'un radarına girdi ve buraya gidişi de ciddi şekilde gündemde.

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması, Türkiye'nin yakınlığı ve elbette Bakasetas ile Siopis'in bulunması da kendisi için avantaj. Karadeniz temsilcisinin Uğurcan Çakır'dan sonra kaleyi emin ellere teslim etmek için çalıştığı da dile getirildi. Çakır ile Newcastle United yakından ilgileniyor.

PİYASA DEĞERİ 800 BİN EURO

32 yaşındaki tecrübeli eldiven bu sezon çıktığı 54 maçta kalesinde 48 gol görürken 20 karşılaşmada rakiplere geçit vermedi. 4 bin 920 dakika sahada kalan Paschalakis Yunanistan Milli Takımı'nın kalesini de 3 kez korudu.

1.97 boyundaki kalecinin kariyerinde 1 Yunanistan Ligi, 3 de Yunanistan Kupası şampiyonluğu var. Kariyerinde 224 maçta forma giydi ve güncel piyasa değeri 800 bin euro.

Editör: Haber Merkezi