“Ayağımı kaldıramıyorum” diyen oyuncum var. Ben ne yapayım ifadelerini kullanarak “Belli oyun formatı olan oyunculara tedbirinizi aldığınız takdirde bu Amerika’yı keşif değildir. Kazanç ve kayıp noktasında belli verileri dikkate alarak kullanıyoruz. Ast olan sizin basit gördüğünüz şeyler. Örnek Trabzonspor taç atışından pozisyon yememeli. 3-5 aylık bir araya geldiğim oyuncularla beraber yılların verdiği oyun karakterini değiştirmem olamaz. 

İlk başlarda ve sonlardaki maçları da dahil ettiğinizde istatistiklerde en iyi takımlarındanız. En çok dikine pas yapan takımız. Ben geldiğim noktayı da gideceğim noktayı da unutmam. Ben Galatasaray maçından sonra telefonumu kapattım. O günden beri de kapalı. Biz gerçekleri biliyoruz. Ama sizlerde gerçeklerle yüzleşin ve insanları bu açıdan mesaj verin. Erzurum maçında kötü oynadık. Sonuna kadar hak veriyorum. Sabahlara kadar kadro kuruyorum. 

Oyuncu üzerinden yapılan eleştirilere saygı ve bizim de harcadığımız emeğe saygı. Eleştirsin ve bizim açımızdan da baksın. Hocam ayağımı kaldıramıyorum diyen oyuncuya ben ne yapayım. O kadar detayla uğraşıyoruz ki. Benimde beklentilerim ve kırılganlıklarım oluyor insan olarak. Abi olarak beklentilerim oluyor. İnsan olarak beklentilerim var. Sizlere ihtiyacım var. Şurda hepinize 11 yapın desem belki hepiniz farklı farklı 11 yaparsınız. Sizde haklısınız ama bende haklıyım da.” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi