Giresunspor, Trabzonspor'dan Anders Trondsen'in transferinde imzaya çok yakın

8 isim geldi, iki futbolcu ayrıldı
İkinci transfer döneminde Edin Visca, Kouassi, Yusuf Erdoğan, Puchacz, Enis Destan, Batuhan Kör, Kerem Şen ve Batuhan Altıkardeş'i kadrosuna katan Karadeniz ekibinde Abdülkadir Parmak sezon sonuna kadar Kayserispor'a kiralanırken, Yusuf Sarı'nın da sözleymesi feshedilmişti. Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Edgar Ie ile ise yollar ayrılmıştı.

Kouassi'ye lisan çıkarılabilmesi için bir yabancının gitmesi gerek
Bordo mavililer yeni yabancı transferlerinden Edin Visca ve Puchacz'a lisans çıkartırken, Kouassi'nin lisansı kadroda 14 yabancı bulunmasından dolayı çıkartılamamıştı. Trabzonspor bu nedenle sezonu kapatan bir başka oyuncusu olan Gervinho'nun sözleşmesini feshetmek için Fildişi Sahilli oyuncu ile görüşmelerini sürdürüyor.

Anders Trondsen'den takım bulması istenmişti
Bu gelişmelerin ardından takımda düşünülmeyen Norveçli futbolcu Anders Trondsen'den kendisine takım bulması istenmişti.

Trondsen Giresunspor yolunda
Norveçli futbolcunun Süper Lig ekibi Giresunspor'a yakın olduğu olduğu ortaya çıktı. Yeşilgiresun Gazetesi Spor Yönetmeni Murat Bayraktar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Giresunspor'un Trondsen'in transferinde imza aşamasına geldiğini duyurdu.

Transferi sosyal medyadan duyurdu 
Bayraktar paylaşımında "GZT Giresunspor orta sahada forma giyen, sol bek olarak da oynayabilen Trabzonspor'un 26 yaşındaki Norveçli oyuncusu Trondsen'le imza aşamasına geldi" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi