Trabzonspor’un ligde son oynadığı Fenerbahçe karşısında hakem kararlarıyla üç puanı adeta gasp edilmişti. Karşılaşmayı yöneten maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu ve VAR’da görevli hakem Cüneyt Çakır’a futbol camiasından büyük tepki gösterilmişti.

Trabzonspor kulübü başkanı Ahmet Ağaoğlu maç sonu kameralar önünde lehlerine çalınmayan ve aleyhlerine çalınan düdüklere veryansın etmişti. Uğurlu ve Çakır’ı 28.hafta maçlarını yönetecek hakemlerin arasında isimlerinin olmaması iki hakeme MHK’den ceza verildiği şeklinde yorumlanmıştı.

Ancak düşünülen olmadı. MHK, Trabzonspor’un Fenerbahçe ile oynadığı mücadelede skandal kararlarıyla öne çıkan ve Bordo Mavilileri adeta doğrayan Yaşar Kemal Uğurlu’yu dün oynanan Kayserispor-Çaykur Rizespor mücadelesine, Cüneyt Çakır’ı da Ankaragücü-Galatasaray maçına VAR hakemi olarak atadı.

Bordo-mavili futbolseverler de duruma sosyal medyadan tepki göstererek, “MHK hakemleri meğerse ödüllendirmiş. Trabzonspor yönetimi de sessiz kalmaya devam etsin. Böyle daha çok hakkımız yenir” eleştirilerini yaptılar.

Editör: Haber Merkezi