Abdullah Avcı idaresinde geçtiğimiz sezonu en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 8 puan önünde şampiyon tamamlayan Trabzonspor, Slovenya'nın Kranj kentinde MTK Budapeşte ile karşılaşacak. Bir süredir Slovenya'da bulunan Bordo-Mavili ekip, bu müsabakanın akabinde Slovacko ile sahaya inecek.

14 Temmuz Perşembe günü saat 20.00'de oynanacak. Bu karşılaşma, Slovenya'nın Kranj kentindeki Kranjska Gora'da organize edilecek. Müsabakaya yönelik bilet satışı yapılmazken, sınırlı sayıda katılımcının kabul edilmesi bekleniyor. Öte yandan, maç saatinde Kranj'daki hava sıcaklığının 27 derece olması ve yağışsız geçmesi tahmin ediliyor.

MÜCADELENİN YAYINI OLMAYACAK

Kulüp kaynaklarından gelen bilgilere göre mücadelenin herhangi bir yayıncısı olmayacak. Saha çevresini inceleyen yetkililer elverişssiz koşullar nedeniyle yayın yapılamayacağı kararını aldı. Ayrıca daha önce birçok kez bu durumda hizmet veren Trabzonspor Kulübü de karşılaşmayı youtube kanalından yayınlamayacak. Mücadelenin görüntülerinin daha sonra servis edilmesi bekleniyor. 

Editör: Haber Merkezi