SONNOKTA SPOR MERKEZİ - Trabzonspor'un Süper Lig’in 15. haftasında Galatasaray’a mağlup olması bordo-mavili camiada büyük üzüntü yaşatırken, özellikle futbolcular ve yönetime büyük tepki oluştu.

Her şeye rağmen Galatasaray’ı yenip yeni sayfa açmayı hayal eden futbolseverler alınan yenilgiyle gelecek adına bütün umutlarını da kaybetti.

Camiada çoğu kişinin ne yönetime ne de futbolcu kadrosuna inancı kalmadı. “Transferde yüz de 90 başarılıyz” diyen başkan Ahmet Ağaoğlu da bu eleştirilerden nasibini aldı.

Ne Afobe’si ne Djaniny’i ne Baker’i ne Flavio’su ne Plaza’sı ne Diabate’si ne Marlon’u ne de Bilal’i... Bir kez daha Trabzonspor’un futbolcusu olmadıklarını gösterdiler.

Futbolseverler özellikle bu sezon yapılan transferler için ‘balon çıktılar’ yorumlarını yaparken yanlış transferlerin Trabzonspor’u bu duruma getirdiği kanaatine varıldı.

Taraftarlar, geçen sezonki çekirdek kadronun darmadağın edilip yerlerinin doldurulmaması nedeniyle Ağaoğlu ve yönetimini yoğun bir şekilde istifaya davet etti.

Editör: Haber Merkezi