TRT Spor’un Trabzonspor muhabiri Barış Yurduseven, İleri Üçlü programında yaptığı açıklamada Fenerbahçe’nin Alexander Sörloth için girişimi olduğunu fakat yıldız golcü için bordo mavili ekibin ciddi temaslarda bulunduğunu ifade etti.

Barış Yurduseven, TRT Spor ekranlarında yaptığı açıklamada ''Sörloth’a Trabzonspor talip olmanın ötesinde ciddi boyutlarda bu transferle ilgili görüşüldü. Menajeri ile görüşüldü. Fakat başkalarının da gündeminde var. Galatasaray’ın ve Fenerbahçe’nin de masasında bu transfer var. Fenerbahçe irtibat kurdu. Menajeri demek ki öneriyor. Leipzig’te Türkiye’ye göndermeye sıcak bakıyor. 

Sörloth’un yeniden Trabzonspor forması giyeceğini düşünüyorum. Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin vereceğini Trabzonspor da verecektir. Trabzonspor eğer o rakamlara çıkarsa Sörloth’un Trabzonspor’u tercih edeceğini düşünüyorum. Beşiktaş için Şampiyonlar ligi önemli bir faktör fakat bazı oyuncular mutlu olduğu yerleri tercih ederek. Giderken biraz ekşi olay oldu ama Trabzonspor taraftarı şu an onu çok istiyor. Sörloth eğer 'Gelmek istiyorum' derse Trabzonspor her şeyi veriyor.'' ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi