Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi Play Off eşleşmelerinde Danimarka’nın güçlü kulüplerinden Kopenhag ile eşleşti. Danimarka’da eşleşmeyle ilgili ön plana çıkarılanlar ise Bordo - Mavililerin yıldız oyuncuları Cornelius ve Larsen oldu.
Cornelius, ülkesinin basınına verdiği röportajda, verilen izinde gittiği ülkesinden salı günü Trabzon’a dönerken öğrendiğini söyledi.

MAÇ BAŞLAYINCA HER ŞEYİ UNUTUYORUM
Cornelius, “Bir kaç günlüğüne Danimarka’daydım. Bu yüzden eşleşme olduğunda uçakta oturuyordum ve bunu ancak indiğimizde bir sürü insanın bana attığı mesajlarla öğrendim” dedi.

Kopenhag maçının özel olacağını da ifade eden Cornelius, “Her iki takımında devam edebileceğini ummuştum.
Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligine devam etmesi için her şeyi yapmak istiyorum. Maç başlayınca da her şeyi unutuyorum” dedi.

Çılgın teklif! Andreas Cornelius'a resmen servet döktüler...

TAMAMEN MAÇA ODAKLANIYORUM
Kopenhag’ın stadını bilmesinin kendileri için bir avantaj sağlayıp, sağlamayacağına ise Cornelius, “Çimlerin üzerinde durur durmaz bunun bir fark yatacağını düşünmüyorum. Çünkü orada her zamanki konsantrasyonuma geçiyorum ve tamamen maça odaklanıyorum.
Maç başladığında kazanmamızı sağlamak için her şeyi yapacağım.
Kopenhag’ın Avrupa’da bir geleceği olduğuna da dikkat çeken Cornelius, “FCK’nın Avrupa’da adım atmak gibi bir geleceği olduğunu biliyorum ve çok tecrübeli oyunculara sahipler. Bu yüzden bize karşı oynamak zorunda kaldıklarında, bir seviye daha yükselteceklerinden eminim. Bu yüzden zorlu bir maç bekliyorum.

Andreas Cornelius, Trabzonspor'da kendini buldu - Spor Haberi

OYNADIKLARI BAŞKA HİÇBİR YERE BENZEMİYOR
Bizim için iki zor maç olacak ama yine de favori olduğumuzu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Rövanşın Trabzon’da oynanması ile ilgili Cornelius, “Buraya gelmek onlar için iyi bir deneyim olacak. Çünkü oynadıkları başka hiçbir yere benzemiyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi