Trabzonspor'da yönetim Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın transfere ihtiyacı olduğunu açıklamasından çalışmalarını hızlandırdı.

Bu doğrultuda teklif yapılan İngiliz sol kanat oyuncusu Danny Rose’nin Tottenham Kulübü ile bedelsiz çıkışı için yapılan görüşmelerde önemli mesafe alındığı belirlendi.

Haziran ayında sözleşmesi sona erecek oyuncuya yarım sezon için 500 bin Euro öneren bordomavililerin, bu fiyatta biraz daha iyileştirmeye giderek rakamı 650 bin Euro seviyesine çıkardığı kaydedildi.

Avrupa’dan birçok teklif alan oyuncunun Trabzonspor'un ısrarla kendisini istemesi sonucunda bu teklifi ciddi şekilde düşünme kararı aldığı öğrenilirken, yönetimin oyuncuya 3.5 yıllık sözleşme önerdiği ve anlaşmayı kabul etmesi durumunda da gelecek yıl için 1 milyon 250 bin Euro alacağı ifade edildi.

Bu arada İngiliz medyası da Danny Rose'un Trabzonspor'a gelme ihtimalinin yüksek olduğunu belirterek, oyuncuya kolaj ile bordo-mavili formayı da giydirdi. 30 yaşındaki oyuncunun bu hafta içi Türkiye’ye geleceği belirtiliyor.

Editör: Haber Merkezi