BİLİMSEL BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞECEK

Trabzonspor altyapısında koordinatör olarak görev yapan Cem Bağcı ile yolların ayrılmasının ardından iş başı yapan İhsan Derelioğlu, kolları sıvadı. Hem altyapı, hem de pilot takım 1461 Trabzon’un bağlı bulunduğu Derelioğlu, üç gün önce Asbaşkan Ahmet Çubukçu ile bir araya gelerek yol haritası konusunda geniş bir görüş alışverişinde bulundu. Altyapıya gidip, buradaki hem teknik, hem de fiziki şartları inceleyip teknik adamlardan da geniş çaplı bilgi alan Teknik Direktör İhsan Derelioğlu, bol bol not tutarak eksikleri kalem kalem yazdı. Bunun ardından ise özellikle camianın teknik direktör olarak etkili isimleriyle ve futbol insanlarıyla bir araya gelmeye başladı.

ÖNCE CAMİADA FİKİR BİRLİĞİ OLUŞACAK

Altyapı ve 1461 Trabzon’da nelerin eksik olduğu, ne tür bir çalışmanın yapılması gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulunan Derelioğlu, kendisine sunulan projeleri de not etti ve bunlar arasında gerçekliğe uygun olanları uygulama kararı aldı. Yeni Teknik Koordinatörü İhsan Derelioğlu bu çalışmaları bir süre devam ettirerek, beklentileri, istekleri rapor haline getirmeyi ve yönetim ile de nasıl bir koordinasyon içinde çalışılması gerektiğine dair bir fikir birliği oluşturma çabası gösterecek. Altyapı ile 1461 Trabzon’un koordineli çalışması, buradan da A takıma oyuncu katma konusunda üst yapı ile de iyi ilişkiler geliştirilmesinin sağlanmasının şart olduğu noktasında birleşildi.

TURGUT KURAL İSE GÖREV ALMAK İSTEDİ

Trabzonspor altyapı koordinatörü İhsan Derelioğlu önceki gün ise Turgut Kural ve Lig TV yorumcusu eski futbolcu Hamdi Aslan ile de bir araya geldi. Derelioğlu, bu isimlerden de bilgi alınken, altyapı ve 1461 Trabzon projesinde çalışacak teknik adamlar konusunda da fikir alışverişinde bulundu. Henüz sözleşmesi feshedilmeyen Turgut Kural’ın, düşüncelerini aktardıktan sonra, Trabzonspor’a hizmet etmek istediğini dile getirdiği ve şartlara göre 1461 Trabzon’daki görevine dönme konusundaki talebini ilettiği vurgulandı. Hamdi Aslan ile bir çalışma yapılıp yapılmayacağının ise zamanla netleşeceği kaydedildi. Derelioğlu’nun çalışması olumlu bulundu.

Editör: Haber Merkezi