4 BÜYÜK KULÜP KARŞI KARŞIYA GELECEK

Süper Ligde sezonun bitmesine 9 hafta kalmasına ve transfer mevsiminin başlamasına da neredeyse iki aylık bir süre olmasına karşın özellikle büyük kulüplerin listelerindeki isimler de tek tek ortaya çıkmaya başladı. İşin ilginç yanı ise büyük kulüplerin bir kısmı aynı futbolculara talip olunca piyasada müthiş bir savaşın yaşanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu noktada Trabzonspor da talip olduğu bir kısım futbolcuyla ilgili olarak Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi kulüplerle karşı karıya gelecek. Bu büyük çatışmadan hangi kulüplerin karlı, hangilerinin zararlı çıkacakları ise merak ediliyor.

TOLGAY VE TUNAY DA RAKİP G.SARAY

Bordo-Mavili kulübün daha 1 ay önce talip olduğu kamuoyuna yansıyan Kasımpaşaspor’un sözleşmesi bitecek olan sağ kanat oyuncusu Tunay Torun için Galatasaray’ın da devreye girdiği bildirildi. Tecrübeli gurbetçi oyuncu ile anlaşma aşamasına gelen Trabzonspor bu yeni durumla zor duruma düştü. Yine Bordo-Mavililerin devre arasında da almak istediği Beşiktaş’ın orta saha oyuncusu Tolgay Aslan için de Sarı-Kırmızılıların devrede olduğu biliniyor. Hatta menajere yetki de verildi. Tolgay Aslan ve Tunay Torun’un yeni dönemde yine İstanbul’da kalmayı istemeleri Trabzonspor’u zorlayacak gibi gözüküyor.

BURAK VE DENİZ’DE BEŞİKTAŞ DEVREDE

Trabzonspor’un gündemindeki bir başka isim de Kayserispor’da harikalar yaratan sağ kanat oyuncusu Deniz Türüç olarak ön plana çıkıyor. Bu isim devre arasında transfer edilmek istenmiş ancak Kayseri cephesi küme düşme mücadelesi verdiklerini belirterek görüşmelerin sezon sonuna ertelenmesini istemişlerdi. Bu ismin Beşiktaş tarafından istendiği vurgulandı. Yine Trabzonspor formasıyla gol krallığı yaşayan ve şu anda Çin’de futbol hayatını sürdüren Burak Yılmaz için de yeniden devreye girildiği kaydedilmişti. Ancak bu oyuncunun da Beşiktaş’ın radarına takıldığı kısa bir süre önce ortaya çıktı.

BEŞİKTAŞ VE ŞENOL GÜNEŞ FAKTÖRÜ ÖNEMLİ

Beşiktaş’ın zirve mücadelesi yapması ve şampiyonluğa çok yakın olmasının yanında, Şenol Güneş gibi bir ismin de bu takımın başında yer alması özellikle Burak Yılmaz’da bu kulübü bir adım öne çıkarıyor. Deniz Türüç’te ise Kayserispor yönetiminin tutumu çok önemli olarak kabul ediliyor. Beşiktaş ile Trabzonspor’u karşı karşıya getirecek bir başka isim ise Denizlispor’un 20 yaşındaki yetenekli sağbeki Alperen Babacan olduğu ortaya çıktı. Bu futbolcu iki kulüp tarafından da çok isteniyor. Bu futbolcunun sözleşmesinin bitecek olmasından dolayı son sözü söyleme hakkına sahip bulunuyor.

BİLAL, NDİAYE, ONYENKURU DA F.BAHÇE RAKİP

Trabzonspor’un transferdeki bir başka rakibi ise Fenerbahçe olacak. Sarı-Lacivertliler, Trabzon kökenli gurbetçi futbolcu Bilal Basacikoğlu’nu istiyor. Bordo-Mavililer de bu oyuncuyu renklerine katmayı planlıyor. Ayrıca Osmanlıspor’un Senegalli süper orta sahası Badou Ndiaye için de iki kulübün rekabet halinde olduğu kaydedildi. İki oyuncuya da ihtiyaç duyan Trabzonspor, şike mücadelesi verdiği rakibi ile zorlu bir yarışın içine girecek. Ayrıca Fenerbahçe KAS Eupen kulübünün 19 yaşındaki müthiş sol kanat oyuncusu Onyekuru’yu da almak isterken, Bordo-Mavili ekip de bu oyuncuyu yakından takip ediyor. Tüm bu gelişmeler, transfer mevsiminde müthiş bir savaşın yaşanacağının ayak sesleri olarak kabul ediliyor.

Karadenizde sonnokta özel haber

Editör: Haber Merkezi