Süper Lig’in sona ermesinin ardından Trabzonspor transfere hız verirken bir yandan da iç transfer ile ilgili çalışmaya devam ediyor.

Bordo mavililer özellikle geçen sezonu kiralık olarak başka takımlarda tamamlayan isimler için kısa süre içerisinde son karar verilecek.

Devre arası transfer döneminde kiralık olarak gönderilen Fousseini Diabate ve Gaston Campi ile yolların ayrılacağı öğrenildi.

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın gelecek yıl planları arasında yer almayan Diabate sezonu Göztepe’de tamamlamıştı. Sezon başında 1.57 Milyon Euro’ya transfer edilen sağ kanat için gelecek tekliflerin değerlendirileceği ve gidişine kolaylık sağlanacağı öğrenildi.

Sezonu Fatih Karagümrük’te tamamlayan ve Trabzonspor ile sözleşmesi sona erecek Gaston Campi’ye de yeni bir teklifte bulunulmayacağı kaydedildi.

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılarak Göztepe'ye kiralık gönderilen Diabate, İzmir ekibinde 18 maça çıkarken 3 gol 3 asiste imza attı. Malili futbolcu Trabzonspor'da ise 7 maçta forma giyip gol ya da asist kaydedemişti.

Campi ise kiralık olarak forma giydiği Fatih Karagümrük'te 15 maçta oynadı ve 1 asist kaydetti.

Editör: Haber Merkezi