Trabzonspor’un Yeşil Burun Adalı futbolcusu Djaniny Samedo’da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bordo-mavili yönetimin 30 yaşındaki oyuncu için gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı belirlenirken Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın ise bu düşünceye şimdilik karşı durduğu ortaya çıktı.

Forvet takviyesi bekleyen Avcı’nın yeni oyuncu gelmeden Djaniny’in satışına onay vermediği belirlendi. Deneyimli teknik adamın, “Djaniny göndermemiz için yerine daha iyisini almak zorundayız” dediği öğrenildi.

Birleşik Arap Emirlikleri’nden Sharjah kulübünün tecrübeli forvet için 6 milyon Euro’luk teklifte bulunduğu bildirilirken yönetim henüz kesin kararını vermiş değil.

Abdullah Avcı’nın oyuncu için verdiği rapor sonrası yönetimin Arap kulübünden biraz süre istediği belirlendi. Öte yandan bordo-mavili futbolseverler de geçen sezon 8 gol atan Djaniny için ikiye bölünmüş durumda.

Bazı futbolseverler Djaniny’in satılıp daha iyi bir forvet alınması görüşünü savunurken bazıları da oyuncunun bu sene daha fazla gol atabileceğini ve satılmaması görüşünü belirtti

Editör: Haber Merkezi