Başakşehir takımının kaptanı Edin Visca'nın adı yeniden transfer gündeminin tam ortasına düştü. 31 yaşındaki tecrübeli ismi kulübü bırakmak istemiyor ancak Visca'nın yakın dostları Karadeniz Gazete'ye dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Bu isimler, "Visca'yı Fenerbahçe ve Trabzonspor istiyor. Ancak onun aklında yeniden eski hocası Abdullah Avcı ile çalışmak var. Visca bugünlere Abdullah Avcı sayesinde geldi. Hocasına vefa borcu var. Eğer Başakşehir'den ayrılırsa Fenerbahçe'ye değil, şampiyon olacak Trabzonspor'a gider" yanıtını verdiler.

Trabzonspor'da transfer gündeminin ilk sırasına yeniden Edin Visca oturdu. Başakşehir takımının kaptanı için başkan Ahmet Ağaoğlu, "Hocamız isterse, şartlar da uyarsa bakarız" açıklamasını yapmıştı. İstanbul kaynaklı haberlere göre ise Edin Visca'yı, Trabzonspor ile birlikte Fenerbahçe de çok istiyor.

Bu sezon Başakşehir forması altında 17 lig maçına çıkan Edin Visca 4 gol attı, 8 de asist yaptı.

"TABİİ Kİ İSTERİM"

Edin Visca için en yetkili ağız olan teknik direktör Abdullah Avcı'dan da açıklama geldi. Visca'ya olan ilgisini saklamayan Avcı, "Visca'yı da Bosna'dan A2 Milli Takımı'ndan tespit edip almıştık. Çok sevdiğim bir oyuncu, o da bana saygı duyuyor, ve şu an rakibim... Visca'yı tabii ki isterim. Ama benim karar verebileceğim bir durum değil. Kulübü, mukavelesi birçok detay var" dedi.

Editör: Haber Merkezi