"Ekici sözleşmeli oyuncumuz..."

"Ekici mayıs ayına kadar sözleşmeli oyuncumuz. Ferdi olarak çalışmalarını sürdürüyır. Alt yapı tesislerimizde. Resmi teklif gelmediğinden dolayı açıklama yapmam mümkün değil. Mehmet Ekici'nin ferdi kararları var onlarada saygı duyuyor. Resmi bir teklif yok. Teklıf gelırse Mehmet Ekiciyle oturup kararlaştırılır. Değerlendirilebilir."

"Yusuf dünya şampiyonu bir oyuncu..."

"Yusuf Yazıcı bizim alt yapımızda yetişen Dünya Şampiyonu olan bir oyuncu. Bu sezon Ersun Hoca'nın kontrolünde onunla birlikte performansını biraz daha üst düzeye çıkarttı. takıma oldukça katkısı var. Yusuf Yazıcı hem takımın, hem kendi performansını üst düzeye çıkarttığı için planımızı programımızı ona göre yapacağız."

Hakan Çalhanoğlu ile ilgili...

"Gündemdeki durum muafaza ediliyor. 2012 senesindeki bir olay. Kamoyunun bildiğinin aksine bir durum söz konusu değil. Gelişme olursa yönetim kurulu olarak değerlendiririz."

Osmanlıspor maçından puanla ayrılmalıyız...

"Sene başında yaptığımız transferlerle birlikte diğer transferleri karma şeklinde değerlendirdiğimizde tecrübeli oyuncuları genç oyunculara katkı verebileceği şeklinde kadro kurduk. 3 maçta 9 puan aldık. bu üç maçın kıymetli olabilmesi, aynı puanda olduğumuz takımla, Osmanlıspor maçında puan ya da puanlarla dönmeyı planlıyoruz. Ersun Hoca'nın takım üzerindeki etkisini gördük görmeye devam edeceğiz inşallah."

Ajansspor

Editör: Haber Merkezi