SONNOKTA YORUM HABER SERVET ÖZKARA - Takımın en sorunlu bölgeleri olarak görülen ön libero ve stoper için uzun süredir arayışlarını srüdüren Bordo-Mavili kurmaylar, Spartak Moskova’nın Türk asıllı stoperi Serdar Taşçı ile Milan’ın 33 yaşındaki Arjantinli oyuncusu Jose Sosa’da karar kılmış ve bu oyuncuların transferi için harekete geçmişti.

ELDEKİLER DE KAYBEDİLİYOR
Uzun süredir gösterilen çabalara karşın, oyuncuların ve kulüplerinin kaprisleri yüzünden bu transferler şu ana kadar gerçekleştirilemedi. Ancak taraftar büyük bir beklentiye sokulurken, mevcut kadroda bu mevkide oynayan oyuncular da motivasyon kaybı nedeniyle gerçek futbollarını gösteremez oldular.

LANGE VE JUN’U UNUTMAYIN
Biz de diyoruz ki transferin bitmesine sayılı günler kala apar topar yapılacak ve bu saatten sonra ne verecekleri belirsiz bu oyuncular kulübü en az 120-130 milyonluk (trilyon) büyük bir yükün altına sokacağı gibi, beklentileri de karşılamayacaktır. Tomas Jun, Lange ve benzerleri gibi son dakika transferinin taribatı ortadayken, aynı hataya düşülmesi bile bile lades olacaktır.

SON PİŞMANLIK FAYDASIZ!
Eğer bu oyunculardan ikisinin ya da birinin Trabzonspor’u şampiyon yapacağına inanan bir yönetici varsa, maliyeti kendi karşılasın, Şampiyonlar Ligi’nden alınacak paradan faiziyle geri alsın. Yol yakınken uyarı görevimizi yapalım, tekerlek kırılmadan yol gösterelim. Çünkü son pişmanlık fayda etmez!

Editör: Haber Merkezi