Trabzonspor’un genç yıldızı için flaş iddia! İki ülkeden talip var
Süper Lig'i zirvede tamamlayarak mutlu sona ulaşan Trabzonspor'da bir yandan yeni takviye çalışmaları sürerken diğer yandan da ayrılacak isimler netleşiyor.

Devre arasında Altınordu'dan kadroya katılan genç futbolcu Enis Destan'ın kiralık olarak Polonya'ya gidebileceği iddia edildi.

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor bir yandan sağ stoper transferi için çalışmalarını sürdürürken bir yandan da takımdan gönderilecek isimlere odaklanmış durumda.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Altınordu'dan transfer ettiği genç golcü Polonya Ligi’ne gidebilir.

Karadeniz Fırtınası'nın geçtiğimiz sezon Altınordu'dan 600 bin Euro bonservis bedeli ödeyerek 4,5 yıllık sözleşme imzaladığı Enis Destan'a yurt dışından talip var.

Polonya kaynaklı haberlere göre Gornik Zabrze, Bordo-Mavililer'den Enis Destan'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Genç golcüye Belçika Ligi ekiplerinin de ilgisi vardı. Ancak Polonya takıma transfere daha yakın gözüküyor.

Szymoh Janczyk'ın haberine göre Warta Poznan'ın da Enis Destan'ı transsfer etmek istediği vurgulandı ancak transfere Gornik Zabrze'nin oyuncuyla daha ciddi ilgilendiği belirtildi.

Geçtiğimiz sezon 1'i Trabzonspor'da 16'sı Altınordu'da olmak üzere 17 maçta sahaya çıkan Destan, 2 gol kaydetti. Güncel piyasa değeri 1,5 milyon Euro olan genç futbolcu 9 kez de U21 Milli Takımı formasını terletti.

Trabzonspor'da genç oyunculardan Batuhan Kör'ün de takımdan kiralık olarak ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bordo-Mavililer, genç golcü için de kiralama seçeneğini masaya yatırıyor. Genç santrfor için TFF 1. Lig ekiplerinin yakın ilgisi var.

Editör: Haber Merkezi