Trabzonspor kendi saha ve seyiricisi önünde Fenerbahçe’yi konuk edecek.

Ligde zirve yarışını en net şekilde ilgilendiren karşılaşma öncesi Bordo Mavili takımda sakat oyuncuların fazlalığı dikkat çekti.

U19 takımı ile hafta içi maçı oynayan Bordo Mavili takım bu mücadelede İsmail ve Serkan’ı kaybetmişti. Abdulkadir Parmak’ın süre gelen sakatlığı geçmezken, Koita ve Dorukhan’ın da ağrıları devam ediyor.

KÖYBAŞI TAKIMA DÖNÜYOR

İsmail Köybaşı: U19 maçında kasık bölgesinden sakatlanan İsmail’in Fenerbahçe mücadelesine kadar hazır olması bekleniyor. Takımla birlikte antrenmanlara başlayacak.

SERKAN TAKIMA VERİLECEK

Serkan Asan: İsmail Köybaşı gibi bir süreci geçiriyor. Kasık bölgesinden sorun yaşayan Serkan Asan takımdan ayrı koşulara başladı. Fenerbahçe mücadelesine yetişmesi bekleniyor.

PARMAK OYNAMIYOR

Abdulkadir Parmak: Yaklaşık 1 aydır tedavisi devam eden Abdulkadir Parmak’ın tedavisi devam ediyor. Fenerbahçe mücadelesinde forma giyemeyecek.

DORUKHAN AĞRI HİSSETTİ, İHTİMAL VAR

Dorukhan Toköz: Hafta başıyla birlikte takımla çalışmalara başlayan Dorukhan, bugün ağrıları olduğunu ifade ederek, antrenmana çıkmadı. Yarın durumu tekrar kontrol edilecek olan Dorukhan’ın ağır idman nedeniyle yaşadığı sorunların dinmesi ve tekrar takıma dönmesi bekleniyor. 11’de oynama ihtimali zayıf ancak kadroda olabilir.

KOİTA OYNAMIYOR

Koita: Koita’nın yaşadığı problemler devam ediyor.  Sağlık ekiplerine ağrıları olduğu ifade ediyor, tedavi süreci sürüyor. Fenerbahçe maçına yetişmeyecek. 

HAMSİK BEKLEMEDE

Hamsik: Tecrübeli Slovak oyuncu Trabzonspor Kulübü’ne maçtan sonra ağrı yaşadığı bölgeyi anlattı. Trabzonspor Kulübü ve Slovak Milli Takım doktoru görüşmeler yaptı. Oyuncunun adelesinin üstündeki bir noktada çekme sonrası oluşan ağrı söz konusu. Yarın MR’dan sonra durumu netlik kazancak. 

61saat

Editör: Haber Merkezi